•   Live-TV - TV-kanavat - Makedonia 

Makedonia

24 Вести  Makedonia / Uutiset
24 Вести е телевизија која пред 6 години започна да зрачи во македонскиот етер. За 5 години успеавме да создадеме бренд кој котира високо во

3.0 alkaen 5
21 ääntä
Cegrani TV  Makedonia / Yleiset
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

3.6 alkaen 5
6 ääntä
А1он  Makedonia / Uutiset
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

3 alkaen 5
4 ääntä
Алфа ТВ  Makedonia / Yleiset
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

3.5 alkaen 5
2 ääntä
Здрава Телевизија  Makedonia / Yleiset
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

4 alkaen 5
3 ääntä
Интел Телевизија  Makedonia / Yleiset
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

2.3 alkaen 5
3 ääntä
Ирис телевизија  Makedonia / Yleiset
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

3 alkaen 5
2 ääntä
Канал 5 Телевизија  Makedonia / Paikallinen TV
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

5 alkaen 5
2 ääntä
Канал 8 ТВ  Makedonia / Yleiset
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

5 alkaen 5
1 ääntä
Македонска Телевизија 1  Makedonia / Yleiset
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

3.7 alkaen 5
11 ääntä
ТВ Канал 21  Makedonia / Yleiset
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

5 alkaen 5
1 ääntä
ТВ канал ВИС  Makedonia / Lifestyle
Во ВИС е ВИСТИНАТА!

4 alkaen 5
4 ääntä