Rrokum TV online - lähetys netissä


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Rrokum TV
Rrokum TV
Maa:  Kosovo
Kategoria: Yleiset
Rrokum TV 3 alkaen 5
3 ääntä
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.
Rrokum TV  Kosovo - Yleiset
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 alkaen 5
3 ääntä
RTK  Kosovo - Yleiset
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 alkaen 5
5 ääntä
RTSH  Kosovo - Yleiset
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 alkaen 5
2 ääntä
TV Opinion  Kosovo - Yleiset
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 alkaen 5
1 ääntä
Arta TV  Kosovo - Yleiset
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 alkaen 5
2 ääntä
TV Most  Kosovo - Paikallinen TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 alkaen 5
2 ääntä