TV Opinion online - lähetys netissä


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
TV Opinion
TV Opinion
Maa:  Kosovo
Kategoria: Yleiset
TV Opinion 4 alkaen 5
1 ääntä
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
RTSH  Kosovo - Yleiset
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 alkaen 5
2 ääntä
TV Besa  Kosovo - Yleiset
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Klan Kosova  Kosovo - Yleiset
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 alkaen 5
3 ääntä
Zico TV  Kosovo - Yleiset
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Arta TV  Kosovo - Yleiset
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 alkaen 5
2 ääntä
RTV Mir  Kosovo - Yleiset
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 alkaen 5
0 ääntä