Zico TV online - lähetys netissä


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
Zico TV
Zico TV
Maa:  Kosovo
Kategoria: Yleiset
Zico TV 5 alkaen 5
1 ääntä
Televizionit ZICO TV
TV Opinion  Kosovo - Yleiset
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 alkaen 5
1 ääntä
TV Syri Vision  Kosovo - Yleiset
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 alkaen 5
1 ääntä
RTK  Kosovo - Yleiset
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 alkaen 5
5 ääntä
Arta TV  Kosovo - Yleiset
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 alkaen 5
2 ääntä
Rrokum TV  Kosovo - Yleiset
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 alkaen 5
3 ääntä
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 alkaen 5
3 ääntä