•   Live-TV -TV-kanavat -Makedonia -ТВ канал ВИС 

TV-kanava: ТВ канал ВИС
ТВ канал ВИС online - lähetys netissä

Lähetys viralliselta verkkosivustolta
Tämä televisiokanava on valtuutettu ja lähetetään kanavan virallisilla verkkosivuilla, Klikkaa soittimeen
ТВ канал ВИС
Maa:  Makedonia
Kategoria: Lifestyle
4 alkaen 5
4 ääntä
ТВ канал ВИС - kuvaus, arvostelu, luokitus

Во ВИС е ВИСТИНАТА!

ТВ канал ВИС online - lähetys netissä

Македонска Телевизија 1  Makedonia / Yleiset
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 alkaen 5
12 ääntä
Телевизија 24  Makedonia / Uutiset
Нашата мисија е да обезбедиме точни, навремени и објективни информации за случувањата во земјата и светот. При пласирањето на информацијата се водиме

  • 60
3.0 alkaen 5
22 ääntä
Интел Телевизија  Makedonia / Yleiset
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 40
2.3 alkaen 5
3 ääntä
Телевизија Тера - Битола  Makedonia / Paikallinen TV
ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
Канал 5 Телевизија  Makedonia / Paikallinen TV
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 alkaen 5
2 ääntä
Канал 8 ТВ  Makedonia / Yleiset
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 alkaen 5
2 ääntä