RTK online - lähetys netissä


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
RTK
RTK
Maa:  Kosovo
Kategoria: Yleiset
RTK 4.2 alkaen 5
5 ääntä
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari të tjera, sipas Ligjit për RTK-në, i miratuar nga Kuvendi i Kosovës, më 20 janar 2006 dhe i ratifikuar nga PSSP më 11 prill 2006. RTK-ja fillimisht u themelua përmes një Memorandumi të Mirëkuptimit midis EBU-së (Unioni Evropian i Transmetimeve) dhe OSBE-së (Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë) në vitin 1999. RTK-ja përbëhet nga dy njësi: Bordi i Drejtorëve dhe Operacionet Transmetuese.
Zico TV  Kosovo - Yleiset
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
RTV Mir  Kosovo - Yleiset
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 0
0 alkaen 5
0 ääntä
RTSH  Kosovo - Yleiset
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 alkaen 5
2 ääntä
Arta TV  Kosovo - Yleiset
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 alkaen 5
2 ääntä
TV Most  Kosovo - Paikallinen TV
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 alkaen 5
2 ääntä
Klan Kosova  Kosovo - Yleiset
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 100
4.6 alkaen 5
3 ääntä