TV Syri Vision online - lähetys netissä


Click on the player, the broadcast will open on the official website of the channel<
TV Syri Vision
TV Syri Vision
Maa:  Kosovo
Kategoria: Yleiset
TV Syri Vision 4 alkaen 5
1 ääntä
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.
Tribuna Channel  Kosovo - Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 alkaen 5
3 ääntä
RTSH  Kosovo - Yleiset
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 100
4.5 alkaen 5
2 ääntä
RTK  Kosovo - Yleiset
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
4.2 alkaen 5
5 ääntä
TV Besa  Kosovo - Yleiset
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 alkaen 5
1 ääntä
TV Syri Vision  Kosovo - Yleiset
Syri Vision is a regional television station based in Đakovica, District of Đakovica.

  • 80
4 alkaen 5
1 ääntä
Arta TV  Kosovo - Yleiset
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 alkaen 5
2 ääntä